Blog

Welkom op onze blogpagina.

Hier geven we je een kijkje in de keuken bij het team van van Ballegooij. Over de dingen die we meemaken, over ons bedrijf en ons vakgebied want reken maar dat elke dag weer anders is. Ook zullen we je praktische tips meegeven over doe-het-zelven en je natuurlijk informeren over de nieuwste woontrends.

Heb jij ideeen voor een blog? Of heb je een vraag waar je altijd al een antwoord op wilde hebben? Mail dan naar gwendoline@vanballegooij.nl

Houtrot is vervelend en zelfs gevaarlijk. Maar als je er last van hebt, zijn er meerdere mogelijkheden. En wij bieden ze met Van Ballegooij allemaal aan.

actie foto

Trends komen en gaan en daarna komen ze vaak gewoon weer terug. Zo is het ook met behangen. Dat werd een aantal jaar geleden als ouderwets gezien, maar is op dit moment weer hip en populair. Je kunt het zelf doen of aan vakmensen zoals wij overlaten. Maar wat je ook kiest: er zijn een paar dingen die je even moet weten.

actie foto

Voetbal is ook voor mij de belangrijkste bijzaak in het leven. Het is een mooie sport waar ik graag naar kijk. Wat ik er extra mooi aan vind is dat het mensen bij elkaar brengt.

Schilderwerk bij monumentale panden is een vak apart. Ik vind het altijd weer mooie en uitdagende klussen, omdat elke opdracht uniek is. Het is maatwerk in optima forma. Een goede voorbereiding is cruciaal.

Voor dit bedrijf werken veel geboren en getogen Brabanders. Maar ik ben niet één van hen. Dertien jaar lang woonde ik in Rotterdam en ik vond het dus ook erg leuk dat we daar een kleine drie jaar geleden met ons bedrijf een vestiging begonnen. En toen ontstond ook nog het idee van een prachtige actie.

actie foto