Ontstaan

Een goede schilder vind je niet zomaar. Wij geloven dat bekwaamheid hand in hand gaat met liefde voor het vak. Die gedachte ligt al meer dan 20 jaar ten grondslag aan glas- en schildersbedrijf Van Ballegooij.

"Schilderen is mijn ziel en zaligheid"

Patrick van Ballegooij is het kloppende hart van ons bedrijf. Op zijn veertiende jaar begon hij met schilderen en hij is er nooit meer mee gestopt. Na lange tijd in dienst te hebben gewerkt, besloot hij ruim 20 jaar geleden om zijn droom te verwezenlijken: hij begon een eigen bedrijf. Glas- en schildersbedrijf Van Ballegooij werd geboren.

Patrick begon bescheiden. Vanuit huis startte hij zijn felbegeerde eenmanszaak op. Een combinatie van hard werken en passie voor het vak maakte dat deze al snel uitgroeide tot een heuse onderneming. Patrick kreeg medewerkers en kocht een professioneel pand. Naast een goede schilder bleek Patrick ook een efficiënte zakenman te zijn. Van Ballegooij groeide en meer panden volgden. Vandaag de dag is de uitvalsbasis van Patrick een grote bedrijfshal in Heesch die eigen materiaal herbergt, zoals schaarliften.

Ondanks zijn succesverhaal behoudt Patrick zijn nuchtere visie: “Mijn vader zei: ‘We hebben al een timmerman in de familie. Dus als jij schilder wordt, is het plaatje compleet.’ Dat heb ik gedaan.”

Of Patrick nog steeds geniet van schilderen? “Natuurlijk. Ik schilder al mijn hele leven. Het is mijn ziel en zaligheid.”

Patrick van Ballegooij

Waar staan wij voor?

Van Ballegooij hecht waarde aan persoonlijke en duurzame relaties met klanten. Binnen ons bedrijf heerst een open cultuur. De volgende termen zijn zeer belangrijk voor ons:

  • Betrouwbaarheid;
  • Servicegerichtheid;
  • Betrokkenheid;
  • Klantgerichtheid;
  • Kwaliteit;
  • Bevlogen en goede schilders;
  • Milieuvriendelijkheid;
  • Duurzaamheid.

Wil jij een vakspecialist inhuren voor je schilderwerk? Of zoek je een bedrijf dat meerdere componenten van je renovatie kan verzorgen, zoals glaswerk, houtrotreparatie en wandverzorging?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

contact button