header image

Stucwerk

Vakmanschap, precisiewerk en ervaring: dat zijn enkele begrippen die je graag verbindt aan de term ‘stukadoorswerk’. Vind je een efficiënte voorbereiding en een goede afwerking belangrijk bij het stuken? Kies dan voor een ervaren specialist. Kies voor Van Ballegooij!

Stukadoorswerk: streef naar perfectie

Een glad oppervlak is cruciaal. Niet alleen omdat het prettiger is om naar te kijken, maar ook omdat het bijvoorbeeld een voorwaarde is voor mooi schilderwerk. Daarom is kundig stukadoorswerk onmisbaar wanneer je je woning of bedrijfspand bouwt of opknapt. Zowel een aangenaam interieur als een aantrekkelijk exterieur staat of valt bij goed stucwerk. Streef naar perfectie. Beter nog: laat Van Ballegooij dat voor je doen!

Stukadoor gezocht?

Wil je zeker weten dat je stucwerk in orde is? Neem Van Ballegooij dan in de arm. Want daarmee krijg je:

  • Vakwerk;
  • Een multidisciplinaire aanpak;
  • Ruime mogelijkheden: van sierpleisterwerk tot behang- of sausklaar stukadoorswerk;
  • Een ervaren specialist met meer dan 20 jaar ervaring.

Desgewenst voorziet Van Ballegooij je tevens van een onderbouwd advies met betrekking tot stucwerk. Onze stucexperts gaan vervolgens op deskundige wijze voor je aan de slag. En het stucwerk? Daar heb je geen omkijken meer naar!

Meer weten?

Stukadoorswerk combineren met schilderwerk of wandverzorging? Bij Van Ballegooij is het mogelijk. Ben je bezig met een gehele renovatie? Kijk dan eens of glaswerk en houtrotreparatie iets voor je zijn.

Wil je direct een afspraak maken om een start te maken met stukadoorswerk, neem dan vandaag nog contact op met Van Ballegooij!

contact

sectionheading

glaswerk overlay
houtrot overlay
kozijnen overlay
schilderwerk overlay
timmerwerk overlay
wandverzorging overlay