Gastenboek

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring met Van Ballegooij Glas & Schilderwerken.

Wil je deze delen? Dan kan je hier een bericht plaatsen.
Het kan even duren voor jouw bericht tevoorschijn komt. Dit zal eerst worden gemodereerd i.v.m. spam.


Wat anderen zeggen:

Rick van Lieshout

Patrick heeft bij mij vrijwel het gehele huis opgeknapt en ik ben erg tevreden met het resultaat. Bijgevoegd een foto waar een deel van het nieuwe plafond, de nieuwe keuken en de muren vrijwel klaar zijn.

Karel

Wij zijn zeer tevreden over de schildersklus die afgelopen week bij ons door Rudolf is uitgevoerd. Keurig op de afgesproken tijd aanwezig, netjes gewerkt en een prima resultaat.

Jolanda de Bruine

Super fijne ervaring met dit bedrijf. Ik heb geen groot bedrijf of villa, maar ook ik met een minder grote klus werd serieus genomen. Van begin tot het eind goed en vriendelijk contact met kantoor en werkend personeel. Tussendoor een verandering was na goed overleg ook geen probleem. Dit had ik eerder moeten weten, had mij vorig jaar een hoop ellende bespaart met de vorige prutsers. Top bedrijf/service. Gefeliciteerd allemaal. Bedankt voor het gebakje voor jullie jubileum. Op naar de volgende 25 jaar. Kan niet anders dan lukken. ????

Familie IntVeld

Zeer tevreden over de oplevering. Schilders hebben goed werk afgeleverd. Netjes en schoon gewerkt.
Een volgende klus zullen we niet aarzelen om weer te bellen! Dankjewel Patrick voor de goede dienstverlening!

Michael Ogg

Van Ballegooij heeft voor het herstel van onze dakkapel het timmerwerk uitbesteed aan een ZZP'er (dhr van Veen). Deze heeft de klus in een paar dagen zeer netjes geklaard waarvoor onze complimenten.

Paul Evans

Heel tevreden over de service van Van Ballegooij en de professionele manier waarop Frank (stucadoor) heeft gewerkt. Echt vakwerk.

R.M.F Schulte

Dik tevreden.\nDe schilder Gregor is een vak man.\nFam Schulte

Vincent Mentzel

Vaklui, waar vind je ze nog. Bij van Ballegooij Glas & Schilderwerken. \r\nDe twee mannen Willem & Koos. Onthoud de naam.. \r\n\r\nZe hebben beloofd terug te komen voor de details, qua afwerking.

René Versteeg

Er is puik werk afgeleverd door van Ballegooij. De schilder die bij ons werkte was een zeer aardige en beleefde man.\r\nHier is afspraak ook afspraak. Hier kan je echt reclame voor maken.\r\n\r\nMet vriendelijke groet,\r\n\r\nRené Versteeg

Martijn Spaan

Via collectief inkoop schilderwerk van Vereniging Eigen Huis mijn hoek woning volledig aan de buitenkant laten schilderen door Van Ballegooij en met een schitterend resultaat tot gevolg. \r\nZeer tevreden, goed advies, meedenkend, flexibele planning en prima ervaring met de schilder zelf. \r\nNa een week was de hele woning geschilderd.

Henk Laarschot

Firma van Ballegooij heeft het stucwerk aan ons appartementencomplex op het Sluisplein te Sint-Sintoedenrode een nieuwe jas gegeven.\r\nZij hebben het aanzicht daarvan middels "keimen" helemaal venieuwd.\r\nHet was een hele klus, desondanks een dikke pluim voor firma van Ballegooij en in het bijzonder hun schilder die er voor gezorgd heeft dat zijn werkzaamheden zo proffessioneel werden uitgevoerd.\r\nRekening houdend met onze bewoners en alleen voor de beste kwaliteit te gaan resulteerde in dit eindresultaat.\r\nVan te voren vastgelegde afspraken zijn allemaal nagekomen, zo hoort het te gaan.\r\nWij de bewoners van "De Meander" (blok B) danken de firma van Ballegooij hiervoor.\r\nNamens de bewoners,\r\nVoorzitter VvE blok B\r\nHenk van de Laarschot

Familie v.t Z

Van Ballegooij heeft keurig werk verricht via de Vereniging Eigen Huis. \r\nDe planning was in orde, het werk ook, het contact met de schilder verliep prettig. Een bedrijf om te onthouden!

Richard Welgraven

onze familie heeft jullie het huis alten schilderen en dat is echt een stukje vakwerk geworden,netjes geschilderd geen rommel achtergelaten ,vriendelijke mensen en heel betaalbaar

Patrick van der Schoor

Ik heb via Vereniging Eigen Huis mijn huis laten schilderen door Van Ballegooij. \r\nBinnen een week was alles netjes geschilderd. \r\nDe schilders waren ook zeer netjes en hadden bijvoorbeeld niet keihard hun muziek aanstaan. \r\nAl met al ben ik dik tevreden met het schilderwerk. Ik raad dit bedrijf dan ook absoluut aan.