Calamiteiten

Soms gebeurt er onverhoopt iets vervelends. Glas kan bijvoorbeeld na werktijd breken en zo wil je niet graag de nacht doorbrengen. In dergelijke gevallen kun je ons gerust bellen. Glas repareren en calamiteiten verhelpen doet Van Ballegooij 24/7!

Je kunt ons 24/7 bereiken op ons calamiteitennummer: 06 - 53 72 13 33.

Glas repareren

Of het nu door een inbraak of door een ongeluk komt, glasschade is een blok aan je been. Gebroken glas veroorzaakt niet alleen ongemak; je veiligheid komt er ook door in het geding. Daarom is het zaak om glasschade zo snel mogelijk te repareren. Met het maken van een gebroken raam kun je bijvoorbeeld niet wachten tot de volgende ochtend. Dat geldt voor particulieren, maar ook voor bedrijven, woningbouwcorporaties en VvE’s. Contacteer Van Ballegooij direct wanneer je te kampen hebt met een dergelijke dringende situatie. Wij ruimen je calamiteit binnen de kortste keren uit de weg. Op een adequate, snelle en effectieve manier. Glas repareren is tenslotte onze specialiteit!

Inbraakschade herstellen

Als het nodig is, maken we bij inbraakschade eerst een noodvoorziening. Of het nu gaat om schade aan het kozijn, de deur of de schuifpui. Zowel bij kunststof als hout. Wij zorgen ervoor dat u uw huis weer goed kunt afsluiten.

24/7

Glas en inbraakschade repareren doen wij 24/7. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor bedrijven, woningbouwcorporaties en VVe's. Bel ons direct op 06 - 51 20 73 37 wanneer je te kampen hebt met een degelijke situatie. Wij ruimen je calamiteit binnen de kortste keren uit de weg. Op een adequate, snelle en effectieve manier. Ontzorgen is tenslotte onze specialiteit!

Wat kan van Ballegooij voor je betekenen?

Wanneer de nood het hoogst is, is de redding nabij. De calamiteitenlijn van Van Ballegooij staat altijd open. Wij lossen je vervelende situatie zo snel mogelijk op! Wat kun je verwachten bij Van Ballegooij?

  • 24/7 glas & inbraakschade repareren;
  • Een efficiënte werkwijze bij calamiteiten;
  • Een klantgerichte aanpak bij vervelende situaties.
  • Efficiëntie

Direct handelen?

Heb je acuut hulp nodig bij glasschade of andere calamiteiten? Neem dan meteen contact met ons op. Van Ballegooij weet alles van glas repareren en helpt je graag van je probleem af!

Tip: Sla ons calamiteiten nummer op. Dan hoef je nooit ver te zoeken wanneer je ons nodig hebt.