header image

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk nodig? Laat dat maar over aan Van Ballegooij. Voor binnenschilderwerk van topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk kunnen we je ook helpen met hoogwaardig buitenschilderwerk!

Binnenschilderwerk

De verfpuntjes op de i

Het uiterlijk van een interieur is uitermate belangrijk. Onderschat het belang van binnenschilderwerk daarom niet. Wil je dat een ruimte prettig aanvoelt, dan zijn goed aangebrachte verf en een passende kleur van cruciaal belang. Van Ballegooij helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes. Van ons mag je niet alleen een professionele werkwijze, maar ook een deskundig kleuradvies verwachten.

Buitenschilderwerk

Aandacht voor het exterieur

De buitenkant van je huis, VvE-pand of bedrijfspand is een belangrijke binnenkomer. Immers, deze creëert een bepaalde uitstraling en schept verwachtingen omtrent het interieur. Gedegen buitenschilderwerk is daarom essentieel. Als schilderexpert voeren wij een dergelijk karwei uit met precisie en vakkundigheid. Tevens helpen we je bij het bepalen van de kleuren die het meest geschikt zijn voor jouw pand!

Professioneel schilderwerk nodig?

Wil je binnen laten schilderen? Of schilderwerk buiten laten verrichten? In beide gevallen kun je je schilderklus met een gerust hart uitbesteden aan Van Ballegooij. Wat kun je bij ons verwachten?

  • Kwalitatief binnen- en buitenschilderwerk;
  • Een milieuvriendelijke aanpak;
  • Kleuradvies op basis van kennis en ervaring.

Meer weten?

Ontdek de vele opties die Van Ballegooij te bieden heeft! Combineer binnenschilderwerk bijvoorbeeld met wandverzorging of stucwerk. Of laat buitenschilderwerk uitvoeren in combinatie met glaswerk.

Direct je wensen op schildergebied bespreken en een afspraak maken? Neem vandaag nog contact op met Van Ballegooij!

contact

sectionheading

glaswerk overlay
houtrot overlay
kozijnen overlay
stucwerk overlay
timmerwerk overlay
wandverzorging overlay