Full page banner onderhoudnl arrow

Onderhoud nl

Onderhoud

Koninklijke OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie met ruim 2500 (restauratie-) schilders, glaszetbedrijven, (totaal-) onderhoudsbedrijven en de industriële onderhoudsbedrijven.

Van Ballegooij Glas & Schilderwerken is dan ook trotse ontvanger van het OnderhoudNL keurmerk. Daardoor bent u verzekerd dat u met ons een gezond bedrijf in huis haalt dat altijd op de hoogte is van de brancheontwikkelingen in en rondom onze sector.

Garantie

Wanneer u een product aanschaft zit daar altijd garantie op. Maar ook wanneer u uw woning laat schilderen door Van Ballegooij Glas & Schilderwerken heeft u garantie. Zo garanderen wij dat eventuele gebreken in het werk na oplevering kosteloos door ons zullen worden verholpen tenzij de gebreken niets te maken hebben met de werkzaamheden. Dit geldt voor zowel het binnen- als buitenschilderwerk, het glaszetten, stucwerk en wandverzorging. Voor de exacte voorwaarden van de garantie die wil u geven kunt u terecht op de onderhoudnl pagina.

Review

Onderhoud NL biedt u de kans om een deel van uw factuur terug te verdienen. Wekelijks word er € 100,- weggegeven en per kwartaal nog eens € 1000,- extra!

Wilt u hier ook kans op maken? Klik dan op de 'REGISTREER NU' knop boven aan de pagina of schrijf een beoordeling op onderhoudnlgarantie.nl en plaats een foto van het resultaat van onze werkzaamheden.

Logo onderhoudnl
Banner onderhoudnl