Partners


Savantis is dé organisatie die vakmanschap en kennis verbindt. Van Ballegooij Glas & Schilderwerken werkt samen met Savantis om schilders, stukadoors en glaszetters te verzekeren van een goede opleiding en ervoor te zorgen dat de bijbehorende examens voldoen aan de normen en eisen die de onderwijsinspectie heeft gesteld.


De VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een certificeerbare controlelijst waarmee aannemers kunnen aantonen dat zij de vereiste kennis omtrent veiligheid, gezondheid en milieu bezitten tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Al onze medewerkers hebben een VCA-certificaat. Dit geeft aan dat men op de hoogte is van de geldende milieu- en veiligheidseisen.


VvE Belang is een belangenorganisatie die opkomt voor de belangen van de vele Verenigingen van Eigenaren die ons land rijk is. Wij mogen dit logo niet zomaar dragen. Alle werken die wij uitvoeren voor VvE’s die zijn aangesloten bij VvE Belang, worden door VvE Belang gecontroleerd. Zo kan de organisatie aan de VvE’s garanderen dat er wordt voldaan aan de door haar gestelde normen.


Repair Care geeft – als enige in de markt – tien jaar garantie op reparaties. Deze tienjarige onafhankelijke systeemgarantie is absoluut uniek, aangezien de dekking niet afloopt tijdens de garantieperiode. Daarnaast hebt u een vrije keuze in het verfsysteem (A-merken) en geldt de garantie voor zowel de houtreparatie als het schilderwerk.


Onderhoud NL Garantie is dé ondernemersorganisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering. De organisatie zet zich in voor een betere positie van de branche en een maatschappelijke erkenning die economisch en sociaal van belang is. Indirect biedt de totale sector werk aan zo'n 25.000 mensen.

Wilt u €100,- tot €1000,- terug winnen van uw offerte? Klik hier voor de details.

Met trots presenteren wij onze huisleveranciers